Vmbo kader

In de kbl-klas (kaderberoepsgerichte leerweg) bereiden we je voor op onze beroepsgerichte bovenbouw. Je krijgt een goede dosis theorie mee, maar je gaat ook alvast aan de slag met onze nieuwe beroepsopleiding Dienstverlening & Producten. Zo krijg je een goed beeld van jezelf, je talenten en je interessen. Op deze manier helpen we je een betere keuze te maken voor een beroepsopleiding op het ROC.

Sterke persoonlijke band

Op Echnaton houden we de klassen zo klein mogelijk, want een sterke persoonlijke band staat centraal. Naast pittige theorielessen, krijg je ook vele sportlessen en organiseren we diverse sportactiviteiten. Er is veel contact met je mentor en de lijnen met thuis zijn daardoor kort. Op deze manier kunnen de leraren gemakkelijk rekening houden met eventuele leerproblemen. En als er persoonlijke problemen spelen, is er op school altijd iets te regelen.

Hoogste niveau ROC

In onze beroepsgerichte onderbouw hebben we een duidelijke structuur, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ons praktijkgerichte onderwijs geeft jou een brede oriëntatie op onze nieuwe bovenbouw Dienstverlening & Producten. Samen met de loopbaanoriëntatiebegeleiding ben jij na Echnaton helemaal klaar voor een carrière op het ROC!

Combiklas mavo

Jij wilt graag op het hoogste niveau instromen op het ROC? Kies dan voor de kbl/mavo-klas.