Mavo

Heb je een tl-advies, dan kun je naar de mavo. Deze opleiding heeft een eigen programma tot aan het eindexamen in de vierde klas en zit op een eigen plek binnen de school. Het voordeel van de mavo op Echnaton is dat je kunt groeien naar een keuze die bij jou past: het hoogste niveau in het beroepsonderwijs of havo 4.

Tussentijds opstromen

Kun jij vanuit de mavo naar de havo, dan stroom je door binnen dezelfde afdeling. Wil jij je opleiding vervolgen op niveau 4 van het roc, dan maak je kennis met de verschillende sectoren van het vervolgonderwijs bij loopbaanoriëntatie. Veel aandacht is er ook voor zelfstandig werken, presenteren, samenwerken en plannen. Deze kwaliteiten zijn namelijk onmisbaar voor je toekomst.

Drempelloos naar mbo sport & bewegen

Onze mavo heeft een breed aanbod van vakken. Je maakt pas in het derde jaar een definitieve keuze voor een sector. Daardoor is de aansluiting op een mbo-opleiding soepeler. En kies je lichamelijke opvoeding 2 als examenvak? Dan stroom je bij een positieve beoordeling drempelloos door naar het cios of de opleiding sport & bewegen op het roc!