Programma’s

Luister elke week naar de beste shows op Echnaton FM. En heb je er een gemist? Abonneer je dan op ons podcastkanaal:

echTalent-route M&B klas 1

Op maandag trappen we van 15.00 tot 16.00 uur af met de eersteklassers uit de echTalent-route. Heb jij Menoah al live horen zingen?

Tim Hoogerbrug vs. Awi On Screen

DJ Tim Hoogerbrug is dit nieuwe schooljaar met het productieteam van ‘Awi On Screen’ een interessante samenwerking aangegaan. Het resultaat? Meer muziek uit onverwachte hoek (lees: tracks uit het hardere genre), maar altijd in een cross-over sandwich op een bedje van lichtvoetige actualiteiten en afgetopt met een sausje van gezelligheid. Elke woensdag tijdens de lunch op jouw radio.

Jéna Brak, Sem Sierhuis & Friends

Op vrijdag zitten Jéna, Sem en hun crew klaar om je weekendgevoel zo vroeg mogelijk aan te wakkeren. Muzikaal betekent dit veel quilty pleasures, maar ook mierzoete R&B en zelfs autotunerap. Zie het als een Zinger Tower menu met witlof uit de oven en een bolletje dropijs toe.

echTalent-route M&B klas 2

Vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur hoor je de absolute weekendmeligheid van onze tweedeklassers. Neha en Neo praten graag over de nieuwste games en dat is al ingewikkeld genoeg. Barans favoriete onderwerp is eten. Hij speurt dan ook elke week de studio af naar een smakelijk hapje. Smakelijk is ook de sfeer, want deze ploeg maakt er een dolle boel van.

De Pot 2000

Elk jaar zendt Echnaton FM de week voor Kerst zijn eigen hitlijst uit: De Pot 2000. De liedjes bepaal en betaal jij. Voor elke gedraaide plaat gaat er een houdbaar product naar De Voedselbank. Begin maar vast met het vullen van je voorraadkast.

Van vinyl

Ook dit jaar zullen conciërge Theo en onderbouwdocent Thom hun vinylcollectie tentoonspreiden op onze zender. Je hoort ze weer in de week voor Kerst.

Martens Rariteitenpaleis

Hij is gek. Op muziek welteverstaan. Gekke muziek soms ook. Wil jij dus verrast worden in de weken voor Kerst? Tune in.