8.2. Mogelijke extra schoolkosten 2023-2024

Huur van een locker

Echnaton biedt haar leerlingen het gebruik van nieuwe, hypermoderne lockers. De lockers kunnen worden bediend met de leerlingpas of een app op de mobiele telefoon en beschikken over verlichting en een oplaadpunt voor de mobiel. Vanwege de constructie en de stalen deuren is de locker gegarandeerd braakvrij en kunnen de leerlingen hun waardevolle spullen er met een gerust hart in kwijt. Over de huur van de lockers krijgt u apart bericht. Via Somtoday kan een kluis naar voorkeur worden gehuurd en betaald. De kosten voor de huur van een kluisje bedraagt 15 euro per jaar.

Vervangende schoolpas

Iedere leerling krijgt van school elk jaar een nieuwe schoolpas. De schoolpas is een identiteitspasje voor op school, een sleutelkaart voor toegang tot de school en een kopieerpas. Daarnaast kan hij dienen als sleutel voor de locker. Iedere leerling is verplicht om op school zijn schoolpas bij zich te hebben. Bij verlies van de schoolpas betaalt u 5 euro om een nieuwe pas te laten maken. Een nieuwe pas kan op school worden gekocht bij de servicebalie in de hal.

Gebruik van de lift

Wanneer uw kind om medische redenen gebruik moet maken van de lift, vragen wij voor afgifte van de digitale liftsleutel een borg van 10 euro. Bij inlevering van deze digitale liftsleutel wordt deze borg weer terugbetaald. Een aanvraag voor gebruik van de lift kan worden gedaan bij de afdelingsleider van de afdeling.

Voor het schooljaar 2023-2024 bedragen de mogelijke extra schoolkosten:

  • Voor het huren van een locker: 15 euro
  • Voor eventuele vervanging van de schoolpas: 5 euro
  • Voor gebruik van de schoollift (borg liftsleutel) 10 euro