‘Echnaton Live Voor 555’ levert 2100 euro op

Onze actie voor Giro 555 heeft gisteren ruim 2100 euro opgeleverd. De gehele dag draaiden de dj’s van Echnaton FM muziek in ruil voor een donatie of een petflesje. In de avond gaven diverse Almeerse acts een ‘koptelefoonconcert’. Echnaton en Echnaton FM bedanken alle sponsoren, leerlingen, ouders, collega’s en bewoners uit de wijk voor hun medeleven aan de slachtoffers van de aardbeving. Doneren kan nog steeds hier: https://giro555aardbeving.digicollect.nl/echnaton-live-voor-555.

Bekijk de reportage door Omroep Flevoland:

Bekijk de foto’s van Nienke en Daniëla:

Bekijk de Almeerse band Fire Proof met hun hit in wording: ‘Alive’

Bericht zondag 13 februari:

Op woensdag 15 februari sluit ook Echnaton zich aan bij de landelijke actiedag voor Giro 555. Samen met TP Productions, TSR AV en Echnaton FM organiseren wij ‘Echnaton Live Voor 555’.

Help je mee?

Vanaf 8.00 tot 22.00 uur zijn wij te vinden in de buitenstudio op het schoolplein aan de Zwolleweg. Daar draaien de leerlingen je favoriete muziek in ruil voor een rechtstreekse donatie of een statiegeldflesje. Ook zijn er optredens van o.a. YousCL en Crossroad. Diverse acties zijn ‘in progress’. Wil je je aansluiten? Stuur een mailtje. ‘Echnaton Live Voor 555’ is de hele dag hier te volgen.

Doneer direct aan Giro 555: https://giro555aardbeving.digicollect.nl/echnaton-live-voor-555