Echnaton FM maakt ‘Olympic Moves Live’ in Papendal

Op vrijdag 9 juni zendt Echnaton FM ‘Olympic Moves Live’ uit. Vanaf topsportcentrum Papendal brengt een ploeg van 15 medialeerlingen verslag uit van Olympic Moves The School Final. Echnaton hoopt met een basketballteam en enkele atleten prijzen te pakken. Succes allemaal!

Volg onze sporters!

De leerlingen van Echnaton FM verzorgen van 7.30 tot 18.00 uur de radio- en tv-streams. Zij komen met tussenstanden en reportages vanaf de velden. Verder is er een openings- en sluitingsceremonie met bekende topsporters en artiesten. De technische faciliteiten worden verzorgd door TP Productions. Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. De prestaties van de Flevolandse scholen en die van de andere 218 scholen zijn te volgen via https://echnaton.nl/echnatonfm/ en de gratis Echnaton FM app: https://apps.appmachine.com/echnatonfmcrossmedia.

Onderschrift foto (Feenstra Fotografie, Almere)

De leerlingen van de echTalent-route Media & Broadcasting en het leerbedrijf Multimedia brengen met Echnaton FM live verslag uit van Olympic Moves The School Final op vrijdag 9 juni in topsportcentrum Papendal. Dan zal derdeklasser Baran Yildirim de kijkers verwennen met smakelijke en gezonde gerechten in de nieuwe rubriek ‘Koken met Baran’.