‘De Pot 2000’ voor Voedselbank Almere uitgesteld

Maandag 20 december is ‘De Pot 2000’ niet van start gegaan op scholengemeenschap Echnaton. Vanwege de lockdown is het evenement uitgesteld. Desondanks haalden we met elkaar 1524 producten/liedjes op. Hartelijk dank iedereen!

‘echTalent Xmas Afterparty’

Met ‘De Pot 2000’ verzamelt Echnaton 2000 mooie liedjes in ruil voor 2000 producten voor Voedselbank Almere. Het evenement dat eindigt in de ‘echTalent Xmas Afterparty’ komt in grotere vorm terug, zodra dit mogelijk is. De reeds ingezamelde producten worden deze week overhandigd. Virtueel kan iedereen zijn boodschappen rechtstreeks doneren.

Vierde editie van ‘De Pot 2000’ voor Voedselbank Almere

Voor het vierde jaar op rij komen wij in actie voor Voedselbank Almere (voorheen VLA). Wij verzamelen 2000 houdbare producten in ruil voor 2000 mooie liedjes in onze hitlijst ‘De Pot 2000’ op Echnaton FM. Die wordt uitgezonden van maandag 20 december t/m vrijdag 24 december 12.00 uur. Kijk, luister en help je mee? Geef je producten mee aan onze leerlingen of kom ze in de week voor Kerst brengen naar ons ‘drop-off point’ op het schoolplein!

Activiteiten

Binnen de lessen D&O organiseren leerlingen diverse activiteiten om geld of houdbare producten in te zamelen. Zij doen dit binnen Echnaton of op hun oude basisschool. Het geld wordt omgezet in houdbare producten. Diverse leerbedrijven zijn ook al druk met inzamelacties.

‘Hamster Run’ met mooie prijzen voor alle klassen/mentoren

Welke klas haalt de meeste producten op voor Voedselbank Almere? De drie beste klassen winnen een prijs. Leerlingen verzamelen zoveel mogelijk producten uit de voorraadkasten van ouders, familie en vrienden. De beste klas wint een uurtje springen bij Jumping Jack. De nummer twee wint een geheel verzorgde gezonde klassenlunch. De derde prijs is een taart en gezonde snacks.

Cashen met flessen

De stewards hebben al enige tijd een container waar iedereen zijn lege petflesjes in kwijt kan. Statiegeld wordt omgezet in houdbare producten.

Gepersonaliseerde kerstdecoratie

Je kerstboom is pas echt compleet met deze prachtige gepersonaliseerde kerstdecoratie. Een must-have voor iedereen en nu te koop of te ruil voor houdbare producten. Op bestelling leverbaar via Eelco Scheffer en zijn crew uit het leerbedrijf Techniek.

Kerstontbijt met de klas

Echnaton vraagt alle leerlingen om een houdbaar product mee te nemen op 24 december tijdens het kerstontbijt in de klas.

Finale: ‘echTalent Xmas Afterparty’ op vrijdag 24 december, 10.30 uur

Wij sluiten onze acties feestelijk af met een prachtige liveshow met medewerking van vele leerlingen en collega’s. Tijdens deze ‘echTalent Xmas Afterparty’ zie en hoor je zang, dans, rap, bandjes, artists en een warme kerstboodschap van onze ‘reverend’ Hedwig Kapel. Het is lang geleden dat wij zoveel talent hebben mogen verwelkomen en daar zijn wij reuzetrots op!

Volg ‘De Pot 2000’ live op Echnaton FM

‘De Pot 2000’ start op maandag 20 december om 8.00 uur en is tot vrijdag 24 december om 12.00 uur live te zien en te horen op: https://echnaton.nl/echnatonfm/. Heb je je favoriete liedjes nog niet ingeleverd? Doe het hier!

Eigen bedrijf of vriend van Echnaton? Help mee!

Ook bedrijven en vrienden van Echnaton zijn van harte welkom om mee te helpen. Op woensdag 22 en donderdag 23 december openen wij tussen 9.00 en 12.00 uur een ‘drop-off point’ op het schoolplein. U krijgt een kopje koffie of thee met wat lekkers. Daarnaast kunt u zich laten interviewen door de DJ’s van Echnaton FM en reclame maken voor uw bedrijf. Uiteraard wordt uw favoriete track toegevoegd aan onze hitlijst ‘De Pot 2000’ van 2021. Meldt u zich via het contactformulier op deze site aan?