‘De Pot 2000’ en Winterfestival voor Voedselbank

In de aanloop naar de kerstperiode lanceert Echnaton voor de vijfde maal ‘De Pot 2000’ ten bate van Voedselbank Almere. Wij verzamelen 2000 houdbare producten in ruil voor 2000 mooie liedjes. Die vormen samen ‘De Pot 2000’ van Echnaton FM en wordt uitgezonden tijdens het Echnaton Winterfestival op woensdag 20 en donderdag 21 december.

Winterfestival

Het ‘Groen & Gezond plein’ van de school ondergaat een magische transformatie. Verwacht een sfeervol verlichte omgeving met een overdekte kerstmarkt en een buitenstudio van Echnaton FM. Leerlingen spelen een centrale rol bij de organisatie van diverse activiteiten, variërend van kunst en cultuur tot sport, spel, muziek en horeca. De klassen van alle basisscholen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit feestelijke evenement, maar ook buurtbewoners, ouders en ‘vrienden van de school’.

Echnaton FM viert 18e verjaardag

Ritchie Brouwer, docent multimedia en D&P, deelt met enthousiasme mee: “Echnaton FM is dit jaar volwassen geworden en viert zijn 18e verjaardag op woensdagavond 20 december, van 19.00 tot 24.00 uur. Er komen oud-dj’s langs en optredende artiesten. Ook hier draait het om houdbare producten voor Voedselbank Almere.” Dit feestje is alleen online mee te vieren op https://echnaton.nl/echnatonfm/.

Inzameling van houdbare producten en kleding

Voedselbank Almere heeft specifiek behoefte aan producten zoals potgroenten, zonnebloemolie, crackers, chocolademelk, oploskoffie, wit bloem en bakmeel. Tevens wordt schone kleding zeer gewaardeerd. Deze kunnen tijdens het festival worden ingeleverd. Breng je op woensdag 20 of donderdag 21 december houdbare producten langs, dan wordt als dank jouw favoriete (kerst)lied gedraaid. Ook is er de gelegenheid om kerstwensen te delen via Echnaton FM. Aansluitend kun je genieten van kerstshoppen en deelnemen aan diverse workshops en activiteiten.

Sponsoren

Mocht je als ouder, bedrijf, basisschool of ‘vriend van Echnaton’ willen deelnemen en bijdragen aan dit mooie doel voor Voedselbank Almere, dan kun je contact opnemen via info@echnaton.nl. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen met producten, doneer dan rechtstreeks aan Voedselbank Almere (kosten voor het platform: 5% + 0,50 euro per transactie).

Openingstijden Winterfestival

Woensdag 20 december: 13:00 – 17:00 uur. Donderdag 21 december: 10:00 – 14:00 uur.