Aanmelden

Wat leuk dat u en uw kind enthousiast zijn over onze school! Hieronder leest u hoe u uw kind kunt aanmelden.

Aanmelden klas 1, schooljaar 2024-2025

Sinds vorig schooljaar is het aanmelden van leerlingen voor het voortgezet onderwijs veranderd. Doordat Almere groeit, groeit ook het aantal brugklasleerlingen. Soms melden teveel leerlingen zich aan op een school, waardoor deze school al die leerlingen niet kan plaatsen. Deze leerlingen moeten dan op het laatste moment een andere school kiezen. En dat willen we natuurlijk graag voorkomen.

Top 3
Daarom vragen we om, samen met uw kind, een top 3 van favoriete VO-scholen te maken. Tussen 25 maart en 31 maart 2024 geven jullie deze top 3 door via een aanmeldformulier op de website www.digidoor.nl. De basisschool van uw kind stuurt tijdig de inloggegevens voor Digidoor naar u toe.  

Overzicht aantal plaatsen van onze school
Binnen onze school hebben we 300 plaatsen beschikbaar voor schooljaar 2024-2025.

Meer informatie over aanmelden
Voor meer informatie over het aanmelden van uw zoon of dochter verwijzen wij u naar de site van KiesjeschoolinAlmere.nl. Daar vindt u alle verdere informatie, een animatiefilm en een overzicht van de veel gestelde vragen.

Zij- instroom vanaf leerjaar 2
Komt uw kind van een andere school en wilt u uw kind aanmelden voor leerjaar 2 of hoger? U kunt uw kind dan aanmelden via onderstaande aanmeldknop of door een mail te sturen naar leerlingenadminstratie@echnaton.asg.nl. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door één van onze medewerkers.

Leerlingen woonachtig buiten Almere
Woont u niet in Almere, maar wilt u wel uw kind aanmelden voor onze school? Stuur dan een e-mail naar leerlingenadministratie@echnaton.asg.nl. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door één van onze medewerkers.

Tot snel op Echnaton!

Freek van Gurp

(rector Echnaton)