Echnaton pop up VLA depot 2018

Voor iedereen een lekkere Kerst! Dát is ons motto voor de maand december. Help jij mee?

Wat gaan we doen?

De maand december is een prachtige maand om iets moois te doen voor een ander. De dagen worden korter en de mensen willen graag bij elkaar zijn met lichtjes, lekker eten, warmte en gezelligheid. Helaas is dit niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Voor ons nog meer reden om voor veel mensen in Almere een klein beetje meer warmte te brengen in de vorm van deze actie.

Voedsel Loket Almere (VLA)

Met onze actie gaan we het Voedsel Loket Almere (VLA) ondersteunen met hele bergen houdbare levensmiddelen. Deze producten komen in de VLA Supermarkt en de klanten van VLA kunnen deze producten tegen een kleine vergoeding meenemen. Op deze manier maken wij hun Kerst een beetje mooier met een grote hoeveelheid houdbare levensmiddelen.

Hoe gaan we dat doen?

Vanaf maandag 3 december t/m vrijdag 21 december vragen wij jullie om samen met ons zoveel mogelijk houdbare levensmiddelen te verzamelen voor deze actie.

Houdbare levensmiddelen zijn bijvoorbeeld:

• fles olie

• pindakaas

• jam

• duopasta

• sinaasappelsap

• rijst

• houdbare melk                                                                            

• wasmiddel  

• pasta

Waar kan ik het inleveren en wanneer?

Alle producten die je verzamelt, kun je iedere woensdag en vrijdag inleveren bij het Echnaton pop up VLA depot in de hal. Leerlingen van het leerbedrijf Economie & Ondernemen nemen alle spullen aan, stapelen dit netjes op in de ruimte en houden de stand voor ons bij. Vanaf de voorkant van onze school zie je de berg levensmiddelen iedere keer weer een beetje verder groeien! Openingstijden: 8.15 – 9.00 uur, 10.00 – 11.00 uur en 12.00 – 13.00 uur.

Hoe ronden wij deze actie af?

Op vrijdag 21 december van 10.00 uur tot 12.00 uur sluiten wij deze actie af met de ‘echTalent Christmas Afterparty’ in de aula: een open podium voor iedereen die iets wil laten zien of horen. Muziek, dans, kunst, sportief… alles kan!

De Pot 2000: 2000 producten = 2000 tracks!

Op dit podium maken wij de eindstand bekend van het aantal houdbare levensmiddelen dat jullie ingezameld hebben. Wij dromen van 2000 producten. Bij elk product doneer je ook gelijk een track aan de lijst De Pot 2000 van 2018 op Spotify. Een mooi aandenken aan jouw inzet voor Voedsel Loket Almere.

Help jij mee deze droom werkelijkheid te maken?