Highschools

Je zit in groep 8 en bent helemaal gek van voetbal, basketball, dance of tennis. Natuurlijk wil je doorgroeien naar de top. Dan is de Highschool de beste weg. Met jouw talent krijg je de kans om het maximale uit jezelf te halen. Op Echnaton zit er in klas 1 wekelijks zes uur sport in je lesrooster. Daarvan zijn twee lesuren gereserveerd voor professionele training. Bovendien krijg je vier uur bewegingsonderwijs met een breed aanbod aan sportactiviteiten.

Doorstroommogelijkheden

De Highschool van Echnaton is een kweekvijver voor talent. Bovendien is het een goede voorbereiding op verschillende sportopleidingen, zoals het cios, mbo sport & bewegen, de Johan Cruyff University, het Johan Cruyff College en de academies voor lichamelijke opvoeding.

Alle niveaus

Om in de Highschool van je keuze te komen, moet je beschikken over een vwo-, havo-, mavo- of vmbo-advies. Je kunt hier dus altijd werken op het niveau dat bij je past. Maar welk niveau dat ook is, wij verwachten natuurlijk wel dat jij je maximaal inzet voor je schoolwerk. Daar hoort altijd een algemeen vakkenpakket volgens de basisvorming bij. Ben jij net zo gemotiveerd voor school als voor voetbal, basketball, tennis of dance, dan is dit je plek!

echTalent-route

De Highschools maken deel uit van onze echTalent-route ‘Sports & Education‘.