Basketball

Vind jij basketball een te gekke sport? Dan zijn de extra trainingen basketball van Echnaton zeker iets voor jou. Kies hiervoor als je het leuk vindt om een nieuwe sport te leren of als je juist door wilt groeien in jouw sport en talent. Een lidmaatschap bij een club is niet verplicht, maar wel handig voor een grotere vooruitgang. Naast ons reguliere bewegingsonderwijs ga je twee uur in de week aan de slag met basketbalvaardigheden in onze topsporthal!

Oefeningen en spelpartijen

Tijdens de trainingen leer je o.a. balhandeling, schieten, passen, lay-ups en werk je aan je techniek. Ook regels, termen en tactiek komen ruimschoots aan bod. Iedereen leert op zijn eigen niveau en krijgt zijn eigen uitdagingen. Tijdens diverse oefeningen en spelpartijen worden de vaardigheden getraind.

Plezier

De trainingen kennen een duidelijke opbouw. Naarmate het schooljaar vordert, worden de opdrachten, oefeningen en partijen aangepast aan jouw steeds toenemende niveau. Plezier in basketball staat voorop. Kortom: jij wilt basketballen? Me dunkt!