Extra trainingen

Je zit in groep 8 en bent helemaal gek van voetbal, basketball, dance of Martial Arts (gevechtskunsten). Natuurlijk wil je doorgroeien naar de top. Dan zijn extra trainingen onder schooltijd wel héél prettig. Met jouw talent krijg je de kans om het maximale uit jezelf te halen. Op Echnaton zit er in klas 1 wekelijks veel sport in je lesrooster. Daarvan zijn twee lesuren gereserveerd voor professionele training. Bovendien krijg je binnen ons bewegingsonderwijs een breed aanbod aan sportactiviteiten aangeboden.

Doorstroommogelijkheden

De extra trainingen van Echnaton zijn een kweekvijver voor talent. Bovendien is het een goede voorbereiding op verschillende sportopleidingen, zoals het cios, mbo sport & bewegen, de Johan Cruyff University, het Johan Cruyff College en de academies voor lichamelijke opvoeding.

Alle niveaus

Om extra trainingen binnen jouw favoriete sport te krijgen, moet je beschikken over een havo-, mavo- of vmbo-advies. Je kunt hier dus altijd werken op het niveau dat bij je past. Maar welk niveau dat ook is, wij verwachten natuurlijk wel dat jij je maximaal inzet voor je schoolwerk. Daar hoort altijd een algemeen vakkenpakket bij. Ben jij net zo gemotiveerd voor school als voor voetbal, basketball, dance of Martial Arts, dan is dit je plek!

echTalent-route

De extra trainingen maken deel uit van onze echTalent-route ‘Sports & Education‘.