Vrijdag 9 juni: The School Final!

31 - 05 - 2017

Vrijdag 9 juni vindt Olympic Moves The School Final plaats. Tijdens dit grootse sportevenement in het Olympisch Stadion strijden de beste scholen van Nederland om het goud bij vele sportdisciplines. Van Echnaton nemen die dag circa 80 leerlingen deel aan diverse finales. De leerlingen van Echnaton FM zorgen van 7.00 tot 18.00 uur voor alle live-streams.

De Echnaton-teams:

·         softbal (drie teams: meisjes onderbouw, meisjes bovenbouw en jongens onderbouw)

·         voetbal (een team: jongens onderbouw)

·         dance (twee teams)

·         atletiek (een team: jongens onderbouw)

·         veldloop (een team: jongens onderbouw)

·         badminton (schoolteam)

Bekende sporters

Een dertigtal Echnatonleerlingen werkt deze dag mee aan Olympic Moves Radio, powered by Echnaton FM. Zo is er de openingsceremonie met ambassadeur Epke Zonderland en topdanser Juvat Westendorp aan het begin van de dag. Vanaf de diverse sportlocaties komen de tussenstanden. Vanaf 17.00 uur is de sluitingsceremonie met prijsuitreiking. Als bonus treden er nog enkele bekende artiesten op. Olympic Moves Radio, powered by Echnaton FM duurt tot 18.00 uur.

Snapchat

Klasgenoten, vrienden en ouders kunnen Olympic Moves The School Final ook meebeleven via Snapchat. Leerlingen van Echnaton FM maken de gehele dag snaps van de leerlingen, de topsporters en de artiesten op het officiële Olympic Moves account. Tip: moedig klasgenoten aan door persoonlijke berichten te sturen naar de sporters. Alle informatie is te vinden in de gratis Echnaton FM app voor iOS en Android.

Olympic Moves The School Final

Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Het doel is om jongeren aan het sporten te krijgen en hen het plezier van sporten met elkaar te laten beleven. Vele scholen hebben tijdens regionale kampioenschappen tegen elkaar gestreden om een plaats in de finale op 9 juni. Deze dag zijn de beste 7000 leerlingen van 230 scholen in Nederland bij elkaar in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Kijken/luisteren via Echnaton FM app

Het hele feest is live in audio en video te volgen via: www.echnatonfm.nl. De gratis Echnaton FM app vind je hier:

Echnaton FM app voor iOS (gratis)

Echnaton FM app voor Android (gratis)