Vrijdag 10 juni: Olympic Moves Radio!

07 - 05 - 2016

Sheet-Olympic-Moves-Radio-2016-websiteVrijdag 10 juni vindt Olympic Moves The School Final plaats. Volg de prestaties van onze ruim 100 sporters live via Olympic Moves Radio, powered by Echnaton FM.

Livestreams

Tijdens dit grootse sportevenement in het Olympisch Stadion strijden de beste scholen van Nederland om het goud bij vele sportdisciplines. Leerlingen van OVC, HP en Echnaton doen op diverse onderdelen mee. Echnaton FM verzorgt vanaf 7.00 uur voor de zesde keer de livestreams vanuit de studio bij het Olympisch Stadion. Nieuw: volg The School Final achter de schermen via onze Snapchat reporters!

Snapchat en WhatsApp

Klasgenoten, vrienden en ouders kunnen Olympic Moves The School Final dit jaar voor het eerst meebeleven via Snapchat. Acht leerlingen van Echnaton FM maken de gehele dag snaps van de leerlingen, de topsporters en de artiesten op het officiële Olympic Moves account. Ook nieuw: moedig onze leerlingen aan met een (audio)app. Voeg dit nummer toe aan je contacten: 06 – 39 39 8005.

Bekende sporters

Een twintigtal Echnatonleerlingen werkt deze dag mee aan Olympic Moves Radio, powered by Echnaton FM. Zo is er de openingsceremonie met ambassadeur Epke Zonderland en topdanser Juvat Westendorp aan het begin van de dag. Vanaf de diverse sportlocaties komen de tussenstanden. Vanaf 17.00 uur is de sluitingsceremonie met prijsuitreiking. Als bonus treden er nog enkele bekende artiesten op. Olympic Moves Radio, powered by Echnaton FM duurt tot 18.00 uur.

Olympic Moves The School Final

Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Het doel is om jongeren aan het sporten te krijgen en hen het plezier van sporten met elkaar te laten beleven. Dit schooljaar hebben ruim 200 scholen tijdens regionale kampioenschappen tegen elkaar gestreden om een plaats in de finale op 10 juni. Deze dag zijn de beste 7000 leerlingen van Nederland bij elkaar in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Kijken/luisteren via Echnaton FM app

Het hele feest is live in audio en video te volgen via: www.echnatonfm.nl. De gratis Echnaton FM app is gratis te downloaden in de Google Play Store of in de App Store.