Open avond, vrijdag 7 februari

30 - 01 - 2020

Op vrijdagavond 7 februari staan de deuren van onze school open voor jou. Kom tussen 18.00 en 21.00 uur naar de open avond om de juiste schoolkeuze te maken. Doe de ‘echTalent-challenge’ en verzamel alle Olympische ringen, volg workshops of kijk lekker rond. De hele school is in bedrijf. Voor je ouders zijn er presentaties.

Download de gratis Echnaton FM App en win!

In de gratis Echnaton FM App vind je alle informatie over de open avond, maar je hebt ook gelijk alle kanalen van de school onder één knop. Volg Echnaton op diverse evenementen, kijk en luister naar onze leerlingen wanneer ze uitzenden en check de diverse social-mediakanalen. Wanneer je tijdens de open avond met je app naar de studio komt, krijg je een gadget en maak je gelijk kans op één van de twintig powerbanks. Ouders kunnen ook winnen. Vul daartoe aan het einde van de avond de enquête in de app in.

Doe de ‘echTalent-challenge’

In de onderbouw heeft Echnaton een uniek keuzeprogramma naast het reguliere lesrooster: de echTalent-route. Durf jij de ‘echTalent-challenge’ aan? Bij elke route verdien je een polsbandje.

Workshops

In de school vinden doorlopend workshops plaats. Loop gerust binnen en doe mee. Een kleine greep uit het aanbod:

  • SPORT: basketball, unihockey, badminton, kommen, tafeltennis, voetbal, grote trampoline, Martial Arts en Dance
  • SCIENCE: badolie & haargel maken, stroomkringen & microscopie
  • CULTUUR: sneakers customizen, tekenen en 3D printen
  • TALENPLEIN: maak actief kennis met Nederlands en de moderne vreemde talen
  • OVERIGE VAKKEN: wat gebeurt er bij wiskunde of bij ons beroepsvak ‘Dienstverlening & Producten‘? Ook hier kun je workshops volgen.

Presentaties

Natuurlijk wil je weten hoe Echnaton het beste uit je talenten haalt. Met het niveau-advies van je school kun je op Echnaton onderwijs volgen op bbl, kbl, mavo en havo. Voor je ouders zijn hier diverse presentaties over te volgen.

Gratis parkeren

Rondom de school is een beperkt aantal parkeerplekken en geldt een blauwe zone. Parkeer daarom in gratis in de Schippergarage. Het is dan slechts enkele minuten lopen naar de school. Bij de servicebalie ligt een gratis uitrijkaart klaar.

Alvast het hele programma inzien? Download het programma hier.

Tot ziens op vrijdag 7 februari!