Open avond en inschrijven

19 - 01 - 2017

Vrijdagavond 20 januari ben je van harte welkom op de open avond van Echnaton. Vanaf 18.00 uur is de hele school in bedrijf. Een mooie gelegenheid om ons beter te leren kennen. Mocht je het al weten? Schrijf je dan alvast hier in.

echTalent-challenge

Er is enorm veel te doen. Het complete programma vind je hier. Dit zijn enkele highlights: onze nieuwe echTalent-routes Sports & Education, Media & Broadcasting, Food & Health, Technology & Design en Arts & Entertainment. Om jou bij je keuzes te helpen, kun je meedoen aan de echTalent-challenge. Ga de uitdaging per echTalent-route aan en verzamel alle Olympische ringen.

Finale ‘Heel Almere Bakt Gezond’

Als kick-off van de lancering van de echTalent-route organiseren we ook de finale van ‘Heel Almere Bakt Gezond‘. Kom je klasgenoot uit groep 8 aanmoedigen bij het maken van de allerlekkerste en allermooiste taart met gezonde elementen in onze bakkerij. Oud-leerling en toppatissier Robin Kruikemeijer gaat alle taarten beoordelen en proeven, samen met onze rector Jannie Bakker. Hier zijn prachtige prijzen te verdienen. Deze gezonde bakwedstrijd hoort bij de echTalent-route Food & Health.

Atletiekbaan

Wanneer je door de school gaat wandelen, mag je één plek zeker niet vergeten: onze gymzalen. Er is een ingrijpende verbouwing geweest met een heuse atletiekbaan als entree. Voel jezelf zoals collega Timothy Beck zich voelde op de Olympische spelen en kleed je om in onze compleet vernieuwde kleedkamers. Ook hiermee laten we zien dat we niet voor niets de sportiefste school van Flevoland zijn én blijven.

Echnaton Terras en Echnaton FM

Flaneren door onze mooie school kost energie, dus na een bezoekje aan de informatiemarkt in de hal, kom je helemaal tot rust op het Echnaton Terras in de aula. Daar maken de dj’s van Echnaton FM samen met jou hun gezellige live-uitzending. Op het podium zijn diverse optredens, filmpjes en voldoende entertainment voor bij je glaasje limo. Alles is uiteraard ook thuis live te zien op Echnaton FM.

Tot ziens op onze open avond!