Kijk, luister en moedig Echnaton aan

04 - 06 - 2018

Vrijdag 8 juni vindt Olympic Moves The School Final plaats. Tijdens dit grootse sportevenement in Topsportcentrum Papendal strijden de beste scholen van Nederland om het goud bij vele sportdisciplines. Onze leerlingen doen op diverse onderdelen mee. Echnaton FM verzorgt vanaf 7.00 uur voor de achtste keer de live-streams vanuit de studio op het festivalterrein.

Bekende sporters

Een dertigtal leerlingen uit de echTalent-route ‘Media & Broadcasting’ werkt deze dag mee aan Olympic Moves Radio, powered by Echnaton FM. Zo is er de openingsceremonie aan het begin van de dag. Vanaf de diverse sportlocaties komen de tussenstanden. Om 16.45 uur is de sluitingsceremonie met de prijsuitreiking. Als bonus treden er nog enkele bekende artiesten op. Olympic Moves Radio, powered by Echnaton FM duurt tot 18.00 uur.

Snapchat-reporters

Klasgenoten, vrienden en ouders kunnen Olympic Moves The School Final ook meebeleven via Snapchat. Leerlingen van Echnaton FM maken de gehele dag snaps van de leerlingen, de topsporters en de artiesten op het officiële Olympic Moves account. Tip: moedig klasgenoten aan door persoonlijke berichten te sturen naar de sporters. Alle informatie is te vinden in de gratis Echnaton FM app voor iOS en Android.

Olympic Moves The School Final

Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Het doel is om jongeren aan het sporten te krijgen en hen het plezier van sporten met elkaar te laten beleven. Vele scholen hebben tijdens regionale kampioenschappen tegen elkaar gestreden om een plaats in de finale op 8 juni. Deze dag zijn de beste 7000 leerlingen van 230 scholen in Nederland bij elkaar in Topsportcentrum Papendal.

Kijken/luisteren/aanmoedigen via Echnaton FM app

Het hele feest is live in audio en video te volgen via: www.echnatonfm.nl. De gratis Echnaton FM app is te vinden in de App Store en de Play Store.