Kerst: pre-party, gala en viering

16 - 12 - 2016

kerstgala-poster-webEchnaton is helemaal in kerstsferen. Conciërge Wim heeft zijn bekende kerstversieringen alweer staan met een heuse kerstskihut in de hal.

Verder is er deze week voor iedereen het nodige te beleven. Zo worden er binnen de afdelingen kerstactiviteiten georganiseerd in de mentorklas, maar zijn er ook activiteiten voor de gehele school.

Echnaton FM Christmas Pre-party (donderdag, 7.00 – 16.00 uur)

christmas-pre-party

In de hal en de studio van Echnaton FM verzorgt de crew van ons mediabedrijf een kerstprogramma met o.a. warme chocolademelk in de skihut, kerstwensen rondom Berts Kerstwensboom, jouw favoriete kerstnummers in de Echnaton FM Kerst Top 36 en elk uur Olafs Kerst Karaoke Carrousel Sing-a-long Roulette Show. Alles natuurlijk geheel live via www.echnatonfm.nl.

Kerstgala ‘Light It Up’ (donderdag, 20.00 – 00.00 uur)

Ons kerstgala is de plek om met vrienden en personeel te genieten van dans, een goed gesprek of een spelletje roulette in het casino. Uiteraard kun je op de foto met onze kerstman en -vrouw en natuurlijk met je vrienden. Dresscode is hetzelfde als het thema: ‘Light It Up’. Wit, zwart, lampjes… wees creatief. Verder hebben we enkele top-dj’s (Kai, Jeff Ray en Avia), maar ook up-coming namen in de categorie ‘Young Talent’. Dj Philip ken je natuurlijk al van de po-week. Vergeet niet je leerlingpas mee te nemen.

Kerstviering ‘There Will Be A Light’ (vrijdagochtend)

there-will-be-a-lightLaat je ‘verlichten’ door een sfeervolle viering ‘op zijn Echnatons’. Dat betekent een bijzondere potpourri van zang, dans, film en een warm woord van ‘Reverend Hedwig Kapel’. Vergeet niet je mobiel mee te nemen en volg nu alvast ‘Hedwig Official’ op Instagram. Ook de viering is live te zien en te horen op www.echnatonfm.nl