Diplomeringsmarathon

01 - 07 - 2020

Corona of niet, Echnaton viert ‘gewoon’ een feestje. Dat hebben onze hardwerkende leerlingen zeker verdiend. In bijna 24 uur kreeg elke klas zijn eigen diplomering in onze sporthal Osiris. Die startte woensdag 1juli om 9.30 uur en eindigde op donderdag 2 juli in de avond.

Gesloten livestream

Elke examenkandidaat mocht twee VIP’s meenemen de zaal in. De rest van de familie en vrienden keek mee via een gesloten livestream, verzorgd door TP Productions en de leerlingen van Echnaton FM. Alles geheel coronaproof. Fotograaf Maarten Feenstra liet een professionele foto achter van iedere kandidaat.

Revanche

De mentoren maakten er werk van. Iedere leerling kreeg een warm woord, een rode roos, het Echnaton Jaarboek en natuurlijk het felbegeerde diploma. Met sommige kandidaten werd het een en ander rechtgezet. Een laatste kans op revanche.

Echnaton Award

Nu zijn er altijd leerlingen die met behoorlijk wat tegenslag hun eindexamen halen. Voor hen is er de Echnaton Award. Daar zit een geldbedrag aan vast, te besteden binnen de vervolgloopbaan. Leerlingen die cum laude slagen, worden als ster vereeuwigd op het ‘sterrenbord’ in onze hal. Ook krijgen geslaagde topsporters hun momentje. Voor hen is er de topsportbeker.

Mooi feest

We zagen vele blije gezichten en trotse ouders/verzorgers. We hopen dat iedereen genoten heeft van het eerste event in coronatijd. Nu al grote dank aan alle leerlingen en ouders die zich netjes aan de regels hielden en er samen met de mentor en lesgevers een mooi feest van maakten.