Open avond!

13 - 09 - 2016

untitled-2Wil jij meer informatie over Echnaton? Kom, zie en beleef onze bruisende school tijdens de eerste open avond op dinsdag 8 november a.s.! De start is om 18.00 uur en de avond duurt tot uiterlijk 21.00 uur. Parkeren doe je in de Schippergarage. Op Echnaton ontvang je daarvoor een gratis uitrijkaart.

Programma

Voor je ouders zijn er presentaties over onderwijs, (top)sport, cultuur, voeding en nog veel, heel veel meer. Jij kunt meedoen aan diverse workshops: ‘fit & fun’ (met het lijf), ‘doen!’ (met de handen) en ‘vraag-maar-raak’ (met het hoofd).

Heel Almere Bakt Gezond

Nieuw op Echnaton is de competitie ‘Heel Almere Bakt Gezond’. Deze week tonen 50 groepachters hun ‘bak-skills’ in ons eigen restaurant l’Ecole. Twintig leerlingen uit deze groep plaatsen zich voor de halve finale tijdens de eerste open avond op 8 november.

logo-heel-almere-bakt-gezond_2Ben je daarna nog in de race? Dan krijg je van ons een masterclass bakken en toon je je kunsten in de grote finale tijdens de tweede open avond op vrijdag 20 januari 2017. Deze bakwedstrijd is een aanloop naar een nieuw te starten module gezonde voeding in augustus 2017!

Kom shoppen bij de academies

Uiteraard mag je ook gewoon een kijkje nemen in onze mooie school. Loop eens langs de diverse marktkramen en maak kennis met de academies of voel je voor één keer een dj bij ons eigen mediabedrijf Echnaton FM Crossmedia.

De beste acts van dit moment

Aan het einde van de avond is er in de aula nog een show met de beste acts van dit moment. Moet jij dan al naar huis? Volg het live in de auto via Echnaton FM.

Contact

Wil je je nu al inschrijven of heb je vragen? Stel ze hier of bel de school. Tot ziens op dinsdag 8 november, 18.00 uur!