Clarence Seedorf certificeert ‘Stedenwijk Heroes’

26 - 09 - 2018

Vandaag vierde het Clarence Seedorf Plein zijn elfde verjaardag. Oprichter, Stedenwijker én oud-leerling van Echnaton, Clarence Seedorf, kwam er speciaal voor naar zijn oude buurtje.

Certificaten

Vanmiddag reikte hij certificaten uit aan nieuwe assistent buurt-/sportwerkers. Deze ‘Stedenwijk Heroes’ zijn de afgelopen tijd getraind door de experts van Talent in Opleiding.

Motiveren

Sportleerbedrijf Echnaton begeleidde de gehele dag de feestelijke sportactiviteiten op de playground. Vele kids van basisschool Het Samenspel hadden de dag van hun leven, alles in het teken van sport en gezondheid.

Selfies

Clarence nam aansluitend ruimschoots de tijd om onze leerlingen te motiveren en te complimenteren. Ook was er tijd genoeg voor het nemen van selfies met deze nieuwe bondscoach van Kameroen.

Diepte-interview

Helemaal aan het einde van de middag konden de leerlingen van Echnaton FM hun diepte-interview houden. Clarence sprak met programmamakers Jort en Melvin gepassioneerd over zijn oude wijk, de playground, zijn carrière en -natuurlijk- zijn tijd op Echnaton. De boodschap: “dat wat er bij Echnaton gecreëerd is over de jaren, is speciaal. De combinatie van sport en leren blijft de grote kracht, zeker als je naar de universiteit gaat.”

Foto’s: Marouane El Aidi.

Bekijk hier de reportage van Omroep Flevoland.