My Echnaton

Je bent jong, enthousiast en je bruist van de energie. Natuurlijk wil je ook optimaal presteren. Met de ‘My Echnaton Vip-card’ creëer je jouw persoonlijke schoolloopbaan. Daarnaast maak je automatisch gebruik van de vele voordelen als ‘very important person’ van onze school. Wij rollen de rode loper voor je uit!

My Echnaton: opstromen

Wil jij vooral leren of liever ook doen? Alles is mogelijk. Stippel jouw persoonlijke route uit en maak gebruik van de mogelijkheid om altijd op te stromen. Zo hebben we bbl-, kbl-, mavo-, en havo/vwo-klassen, maar kun je ook kiezen voor onze combiklassen (bbl/kbl, kbl/mavo of mavo/havo).

Creëer hier jouw persoonlijke schoolloopbaan:

Het beste uit jezelf

Wat je ook kiest, je mentor helpt je. Wist jij dat de ouders onze mentoren beoordelen met een 9,0? Als jij een laatbloeier, twijfelaar of gewoon een groeidiamant bent, stap dan in een combiklas en haal het beste uit jezelf.

Vip: check alle voordelen

Op Echnaton staat de leerling werkelijk centraal. Daarom ben jij onze vip. En een vip krijgt natuurlijk heel wat voordelen:

1. Hoge slagingspercentages

Echnaton scoort al jaren hoog vanwege degelijk onderwijs en goede slagingspercentages (bbl: 100%, kbl: 100%, mavo: 82% en havo 91%). Hoewel elke opleiding uitstekende kwaliteit levert, behoort onze kleinschalige havo tot de beste uit Almere.

2. Heel veel sport

Echnaton is al jaren de sportiefste Topsport Talent School van Flevoland. Niet alleen kun je bij ons terecht met een topsportstatus, maar er valt ook als breedtesporter veel te genieten. Kies voor voetbal- of basketbaltraining in je lesrooster of uren tennis- of dansles. Ook extra sportieve clinics staan op het programma.

3. Vijf unieke echTalent-routes

Twee uur in de week maak je kennis met totaal andere kanten van jezelf. Kies voor ‘Sports & Education’, ‘Media & Broadcasting’, ‘Food & Health’, ‘Technology & Design’ of ‘Arts & Entertainment’.

4. Gezonde school

Echnaton is rookvrij, heeft een gezonde schoolkantine en een geweldig Groen & Gezond Plein. Zelfs in de les kun je op steeds meer plekken bewegend leren.

5. Bijzondere evenementen

Dat zijn er in klas 1 nogal wat. Zo is er een kennismakingsweek, doe je mee aan Echnalympics of Olympic Moves The School Final of kom je bijvoorbeeld lekker feesten op de diverse schoolfeesten.

Open avond

Kom kennismaken met onze school op de open avond op vrijdag 1 februari 2019 vanaf 18.00 uur. Doe mee aan de echTalent-challenge en verzamel alle Olympische ringen. De school is in bedrijf, dus dit is de beste manier om ons te leren kennen. Parkeren kan gratis bij de Schippergarage met de Echnaton uitrijkaart. Deze is te verkrijgen bij de servicebalie in de hal.