Inschrijven

De eerste informatieavond in Almere!

Echnaton heet u vandaag van harte welkom op de informatieavond. Een belangrijke tijd breekt aan voor u en uw kind en de medewerkers van Echnaton willen u de komende maanden graag helpen bij het kiezen van de juiste school. Hieronder vindt u de informatie die u nodig hebt om onze informatieavond zo goed en veilig als mogelijk te beleven.

Spelregels volgens de coronarichtlijnen:

  • u heeft zich ingeschreven en een bevestigingsmail ontvangen.
  • per kind is slechts één ouder/verzorger welkom. Komt u alstublieft ‘op tijd’. Dat wil zeggen: niet te laat, maar vooral ook niet te vroeg. Let op: kinderen zijn helaas niet welkom op deze avond. Voor hen organiseren wij de open avond in januari.
  • bij binnenkomst laat u als ‘entreebewijs’ de bevestigingsmail zien (geprint of op uw telefoon).
  • één van de docenten (uw gastheer/-vrouw) neemt u mee naar het lokaal waar de presentatie gegeven wordt. Daar vindt u ook het triageformulier.
  • na afloop van de presentatie brengt de docent u weer naar de uitgang.
  • desgewenst ontvangt u een gratis uitrijkaart voor de Schippergarage.

Webinar

Misschien bent u niet in staat om aanwezig te zijn of willen andere huisgenoten online meekijken met de presentatie. Dat kan! Wij presenteren ons deze avond ook live via een webinar. U of uw huisgenoten kunnen thuis dus gewoon meekijken en -chatten. De inloggegevens heeft u via de bevestigingsmail ontvangen. Bent u zich vergeten in te schrijven? Mail ons rechtstreeks hier.

Let op: de tijden van de webinar zijn anders dan de tijden van de presentaties in ons schoolgebouw.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten, op school of online!

Een hartelijke groet,

Freek van Gurp

rector Echnaton