‘Early Check-In’ voor groepachters

Je zal maar een nieuwe school moeten kiezen in coronatijd. De meeste voorlichtingsmomenten vinden online plaats en dat is handig voor je ouders. Jij wilt echter zelf ervaren hoe het er op de scholen aan toegaat, want jij moet er straks iedere dag heen.

School verkennen

Daarom organiseert Echnaton de ‘Early Check-In’. Wij zetten onze school drie middagen voor je open, zodat je alvast kennis kunt maken met de docenten, de leerlingen, het onderwijs en de sfeer. Dit is een vroege kans om onze school te verkennen voordat je op 15 januari naar de open avond komt.

Vakles en gymles

De ‘Early Check-In’ wordt georganiseerd na schooltijd op drie middagen. Je krijgt dan een vakles op je eigen niveau en daarna ga je lekker sporten. Natuurlijk kun je ook je vragen stellen aan de docenten en de begeleidende leerlingen. Op die manier heb je een leuke middag, waarbij je ook nog wat leert.

Inschrijven

Ben jij benieuwd of Echnaton bij je past? Check dan snel online in via het formulier hieronder. Kies je favoriete middag en selecteer je verwachte niveau: basis/kader of mavo/havo.

Wij zien uit naar een inspirerende middag met jou!

Team Echnaton

SCHRIJF JE HIER IN!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.