Aanmelden 2023

Wat leuk dat je enthousiast bent over onze school! Het aanmelden is sinds dit schooljaar veranderd. Doordat Almere groeit, groeit ook het aantal brugklasleerlingen. Soms melden te veel leerlingen zich aan op een school, waardoor de school al die leerlingen niet kan plaatsen. Deze leerlingen moeten dan op het laatste moment een andere school kiezen. Dat willen we natuurlijk graag voorkomen.

Maak een Top 3
Daarom vragen we om een Top 3 van je favoriete VO-scholen in Almere te maken. Uiterlijk 1 maart 2023 geef je deze Top 3 door via een aanmeldformulier op deze website. Dit formulier is vanaf 1 januari 2023 beschikbaar. Even geduld dus nog!

Meer informatie over aanmelden
Eerstejaars leerlingen
Wij hebben in schooljaar 2023-2024 plek voor 300 eerstejaars leerlingen. Voor meer informatie over het aanmelden, verwijzen wij je naar de site van KiesjeschoolinAlmere.nl. Daar vind je alle verdere informatie, een animatiefilm en een overzicht van de veelgestelde vragen.

Zij- instroom vanaf leerjaar 2
Komt uw kind van een andere school en wilt u uw kind aanmelden voor leerjaar 2 of hoger? U kunt uw kind dan aanmelden via onderstaande aanmeldknop. Of u kunt een mail sturen naar leerlingenadminstratie@echnaton.asg.nl. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door één van onze medewerkers.

Leerlingen woonachtig buiten Almere
Woont u niet in Almere, maar wilt u wel uw kind aanmelden voor onze school? Stuur dan een e-mail naar leerlingenadministratie@echnaton.asg.nl. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door één van onze medewerkers.

Tot volgend schooljaar op Echnaton!

Freek van Gurp

(rector Echnaton)