Voorwoord rector

Hartelijk welkom op onze sportieve scholengemeenschap. Ik ben enorm blij dat uw zoon/dochter voor Echnaton heeft gekozen. Wij weten hoe spannend een schooljaar kan zijn en daarom doen we ons uiterste best om de tijd op Echnaton zo prettig mogelijk te maken.

Dat doen we met een stevig mentoraat, vakkundige docenten met lef en liefde en met diverse sportieve, creatieve en educatieve extra’s. Die extra's zitten nu in onze nieuwe echTalent-routes. Keuze-uren voor iedereen!

Uiteraard hebben we als doel het maximale uit de talenten van uw zoon/dochter te halen. Afgelopen schooljaar slaagde 96% van onze leerlingen en onze havo heeft al vier jaar lang het hoogste slagingspercentage van Almere. Een mooi vertrekpunt naar wederom een succesvol schooljaar.

Met trots presenteer ik daarom onze nieuwe online schoolgids 2017-2018. Hier vindt u informatie over wie we zijn, wat we doen en op welke manier we dit doen. Ook kosten en lessentabellen staan hier op een rij. Mocht u toch nog vragen hebben... u weet ons te vinden.

Jannie Bakker
rector